Hitri kontakt

Šaleški koronarni klub

Vodnikova cesta 1
SI-3320 Velenje
070 745 835
info@koronarni-klub-velenje.si

Aktualno/objave Klubske aktivnosti, izleti, srečanja, predavanja...

Voščilo - Pogladič

0 Komentarji
375
11 dec 2020

Spoštovana ga.Erika, spoštovani prijatelji Šaleškega Koronarnega društva;

Letos vas zelo pogrešamo, kajti smo se že nekako navadili, da se srečamo in se poveselimo na prvi vikend v Decembru oz.v času Sv.Miklavža. To nam je že bila rutina in eno veliko veselje igrati tako pozitivni publiki, kot ste vi. Marsikomu ste  lahko velik vzor, nam osebno ste. Vedno ste nas prijazno sprejeli in nato plesali na našo glasbo vse zvrsti plesov. Niste plesali kar tako, ampak  v plesu ste pravi profesionalci in vzor nam mladim, ki žal ne znamo plesati tako.
Kar se pa tiče vaše pomoči, razdajanja vašega prostega časa,pozitivnega razmišljanja in energije do vaših članov in bolnikov, ki jo s svojim trdim delom delite, pa niso dosti vse besede, to so dejanja na višjem nivoju.
Žal nas je tale Corona letos zelo zaustavila in prvič po 13 letih vsakoletnega srečanja, tega veselja in glasbe ne moremo deliti z Vami. Smo kar malce žalostni glede te situacije, a žal se moramo držati teh pravil za naše zdravje in zdravje vseh ostalih.
Sam se tudi pred kratkim prebolel Covid ampak k sreči ni bilo hujših zapetljajev, kljub temu, da sem pljučni bolnik že nekaj let.
Želimo, da se situacija čimprej normalizira, zato smo pomembni vsi, da bo temu tako, da se držimo pravil in da smo strpni do vseh in do sebe.
Ob koncu tega leta, ki se poslavlja, bi vam vsi skupaj radi zaželeli čimveč zdravja in pozitivne volje. Bliža se božični čas, čas ki nam daje novo upanje, odpuščanje in dobroto.
Dajmo vse te lastnosti delit naprej med ljudi, ki so to najbolj potrebni.

Ker vas imamo radi in vas cenimo, vam zato v prilogi pošiljamo našo skladbo Zimski čas, kjer nastopajo naši otroci oz.tretja generacija Pogladičev.


Naj vam bo toplo v srcih in v upanju, da se drugo leto vidimo, vas lepo pozdravljamo ter vam voščimo blagoslovljen božič ter vse dobro v novem letu 2021.
Nasvidenje drugo leto.

Franci, Mojca in Milan Pogladič

0.0
Zadnja posodobitev: petek 11 december 2020 06:13
pogladič

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Se želite vključiti v Šaleški koronarni klub in postati naš član?

Dodatne informacije lahko dobite tudi v času uradnih ur
v prostorih Mestne četrti Desni breg na Kersnikovi cesti 1 v Velenju (stolpnica ABANKE)
in sicer VSAK PRVI IN TRETJI TOREK V MESECU od 9. do 11.ure

  Izpolni pristopno izjavo


Šaleški koronarni klub Velenje
Vodnikova cesta 1
SI-3320 Velenje, Slovenija
070 745 835
MOVelenje
Program dela ŠKK Velenje v letu 2020 delno financira Mestna občina Velenje.

maps