Hitri kontakt

Šaleški koronarni klub

Vodnikova cesta 1
SI-3320 Velenje
070 745 835
info@koronarni-klub-velenje.si

Aktualno/objave Klubske aktivnosti, izleti, srečanja, predavanja...

Vabljeni na 7-dnevni program obnovitvene rehabilitacije v Zdravilišču Radenci

0 Komentarji
914
04 sep 2020

Zdravilišče Radenci je ugleden center za rehabilitacijo kardiovaskularnih obolenj ter priznan diagnostični center, kjer so svoje zatočišče poleg srčnih bolnikov našli tudi upokojenci, ki imajo težave s krčnimi žilami oziroma se želijo sprostiti in uživati v zdravilni termo mineralni vodi in v ugodni klimi z več kot 250 sončnimi dnevi na leto.    

Zakaj v Zdravilišče Radenci?
-    Zdravilna mineralna voda
-    Zdravstveni center z sodobno opremo
-    Izvrstna kulinarika
-    5* animacijski program 

Člani Šaleškega koronarnega kluba hodimo vsako leto na 7. dnevno vseživljenjsko obnovitveno rehabilitacijo v Radence. K njim se bomo odpravili tudi letos  v nedeljo, 6.9.2020, kjer si bomo krepili moči in zdravje vse do 13.9.2020.

Tam nam je lepo in nas sprejmejo prisrčni ljudje, ki nam v vseh pogledih pomagajo in sprejmejo medse za svoje. Vsako leto si okrepimo in opomoremo svoje zdravstvene težave in tegobe. Hodimo na oglede njihovih znamenitosti in okušamo njihovo poznano hrano, kulinariko po kateri so znani povsod. Imamo privoljenje NIJZ -a. Pod strogimi navodili se bomo  držali reda in pravil kot so: nošenje mask, razkuževanje, oddaljenost distanca 1.5m. Vsakodnevna navodila imajo tudi Terme Radenci. Tam se počutimo varne saj skrbijo za nas 24 ur na dan.

Mineralna kopel
Mineralna voda iz Radencev se uporablja v kopelih in za pitje. Polna kad mineralne vode, ki ima veliko več mehurčkov kot tista iz steklenice, širi žile, pronica skozi kožo in naredi žilno steno bolj mehko in elastično. Že 15-minutna kopel pomaga uravnavati tlak, kar naši gostje občutijo kot takojšnje boljše počutje, blagodejno pa vpliva na srce, kožo in splošno počutje. Najbolje je, če kopeli dopolnite s pitno kuro in si med bivanjem uro pred obrokom vsaj trikrat na dan pet dni zapored privoščite kozarec slatine neposredno iz vrelca!

Zelo nam koristi mineralna kopel, ki je edina v Evropi in nam zelo lajša težave.
Potopimo se v oazo mehurčkov kopeli in začutimo njihove dobrodejne učinke. Medtem ko svet šele odkriva moč mehurčkov CO2, goji Zdravilišče Radenci dolgoletno tradicijo izkoriščanja učinkov mineralne vode, ki je po vsebnosti naravnega CO2 ena najbogatejših vod na svetu. Kopanje v mineralnih kopelih izrazito okrepi odpornost organizma, pospeši izločanje odpadnih snovi ter ublaži številne zdravstvene težave, povezane s slabo prekrvavitvijo. Še posebej hvaležni so jim sladkorni bolniki in bolniki z arteriosklerotičnimi žilami, saj učinkovito odpravljajo ozeble okončine in blažijo boleče krče. Vsi prisotni bolniki in člani Šaleškega koronarnega kluba Velenje se jim iskreno zahvaljujemo za dobrosrčnost in nasmejan obraz.

V imenu prisotnih bolnikov in članov  Šaleškega  koronarnega  kluba  Velenje.
Erika Berlak, predsednica

0.0
Zadnja posodobitev: petek 04 september 2020 09:02
Sorodne Novice: Program G-I-O Obnovitvena vseživljenjska rehabilitacija članov ŠKK v Radencih med 4. in 11.9.2022 Vabljeni na predavanje "Imejmo radi svoje srce" Vabljeni na predavanje: Ledvice in srce Šaleških 48 src v Zdravilišču Radenci - članek Uprave Radencev Vabljeni na pogovor "Koronarni bolniki v času epidemije covid 19" OBNOVITVENA VSEŽIVLJENJSKA REHABILITACIJA ČLANOV ŠKK V RADENCIH Vabljeni na predavanje "Kaj lahko storimo za svoja prebavila" Vabljeni na predavanje "Kako delujejo cepiva proti Covidu?" Drage članice in člani ŠKK, vabljeni na izlet v Posavje
radenci rehabilitacija

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Se želite vključiti v Šaleški koronarni klub in postati naš član?

Dodatne informacije lahko dobite tudi v času uradnih ur
v prostorih Mestne četrti Desni breg na Kersnikovi cesti 1 v Velenju (stolpnica ABANKE)
in sicer VSAK PRVI IN TRETJI TOREK V MESECU od 9. do 11.ure

  Izpolni pristopno izjavo


Šaleški koronarni klub Velenje
Vodnikova cesta 1
SI-3320 Velenje, Slovenija
070 745 835
MOVelenje
Program dela ŠKK Velenje v letu 2020 delno financira Mestna občina Velenje.

maps