Hitri kontakt

Šaleški koronarni klub

Vodnikova cesta 1
SI-3320 Velenje
070 745 835
info@koronarni-klub-velenje.si

Aktualno/objave Klubske aktivnosti, izleti, srečanja, predavanja...

Šaleških 48 src v Zdravilišču Radenci - članek Uprave Radencev

0 Komentarji
526
19 dec 2021

Poletje oddrvi z bliskovito hitrostjo. Želja nas vseh je, naj ostane vsaj še za nekaj trenutkov, da ugrabimo še kakšen sončen žarek, da ujamemo topel večer, da se sprehodimo v lahkotnih oblačilih in da užijemo še trenutek na terasi ob dišeči kavi.Vendar je september za zaposlene v Zdravilišču Radenci že nekaj let stalen podaljšek poletja. S svojo vedrostjo in pozitivizmom pa ga  naredijo še lepšega, še bolj toplega in sončnega, člani Šaleškega koronarnega kluba Velenje.

Z njihovo predsednico, gospo Eriko Berlak, začnemo snovanje  bivanja v Zdravilišču Radenci vsaj eno leto vnaprej. Na ta način si namreč izmenjamo mnenja, želje in vedno dodajamo nove doživljajske vsebine, ki počitniški teden v Zdravilišču Radenci še poživijo.Vaša in naša gospa Erika je vztrajna in za svoje člane zahteva le najboljše, nam pa je v čast in ponos, da tem željam lahko ugodimo in naredimo rehabilitacijo boljšo, kot so si jo v osnovi člani sami predstavljali. 

Obljubimo lahko, da se bomo vsi zaposleni v Zdravilišču Radenci, kljub novim izzivom, še naprej trudili in z veseljem bogatili bivanja članov Šaleškega koronarnega kluba Velenje.
Vsako leto se rehabilitacije udeleži več članov kluba in na ta način vedno več »šaleških src« olepša konec poletja ali začetek jeseni gostom in tudi zaposlenim v Zdravilišču Radenci. Naša želja je, da gojimo to prijetno vez, ki je trdno prepletena, tudi v prihodnosti, vsem članom pa želimo predvsem obilo zdravja in da se spet srečamo na kraju, ki nam je vsem zelo drag - torej v Zdravilišču Radenci!

Srčni sodelavci Sava Hotels&Resorts

0.0
Zadnja posodobitev: nedelja 19 december 2021 07:39
Sorodne Novice: Obnovitvena vseživljenjska rehabilitacija članov ŠKK v Radencih med 4. in 11.9.2022 OBNOVITVENA VSEŽIVLJENJSKA REHABILITACIJA ČLANOV ŠKK V RADENCIH Vabljeni na 7-dnevni program obnovitvene rehabilitacije v Zdravilišču Radenci Obnovitvena vseživljenska rehabilitacija članov ŠKK v Radencih Enotedensko bivanje v Zdravilišču Radenci
radenci

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Se želite vključiti v Šaleški koronarni klub in postati naš član?

Dodatne informacije lahko dobite tudi v času uradnih ur
v prostorih Mestne četrti Desni breg na Kersnikovi cesti 1 v Velenju (stolpnica ABANKE)
in sicer VSAK PRVI IN TRETJI TOREK V MESECU od 9. do 11.ure

  Izpolni pristopno izjavo


Šaleški koronarni klub Velenje
Vodnikova cesta 1
SI-3320 Velenje, Slovenija
070 745 835
MOVelenje
Program dela ŠKK Velenje v letu 2020 delno financira Mestna občina Velenje.

maps