Hitri kontakt

Šaleški koronarni klub

Vodnikova cesta 1
SI-3320 Velenje
070 745 835
info@koronarni-klub-velenje.si

Aktualno/objave Klubske aktivnosti, izleti, srečanja, predavanja...

Redni letni posvet v Termah Šmarješke Toplice

0 Komentarji
1972
07 dec 2019

Na rednem letnem posvetu in izobraževanju predsednikov koronarnih društev in klubov v RS, ki je bil organiziran v Termah Šmarješke Toplice, dne 3. in 4. decembra 2019 je sodelovalo 16 predstavnikov društev in klubov RS, za Šaleški koronarni klub sta bili prisotni Erika Berlak, predsednica ŠKK  in Dragica Gorogranc, tajnica ŠKK.

Po prihodu, evidentiranju prisotnosti in uvodnem pozdravu so  bila obravnavana odprta pravna in finančna vprašanja statusa koronarnih društev in klubov, pogovor s predstavnico Centra za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij z ga. Moniko Kostanjevec, pravno svetovalko CNVOS /okvirne teme pogovora so bile: razlike med statusom humanitarne organizacije in organizacije v posebnem javnem interesu; sodelovanje med organizacijami nevladnega sektorja, pregled institucij vlade, ki ta sektor spremljajo; javni razpisi in ostale oblike možnega financiranja delovanja koronarnih društev in klubov/

Ga. Petra Simson Grom je  podrobneje  predstavila GIO vadbo /teoretična predstavitev GIO vadbe, izhodišča za razvoj, psihobiologija, učinki pri srčno-žilnih bolnikih ter praktični prikaz osnovnih elementov GIO vaj/.

Ga. Alenka Babič, podpredsednica Zveze koronarnih društev in klubov Slovenije je predstavila analizo vloge FIHO za 2020 ter priprave na oddajo poročila FIHO za leto 2019. Obravnavana so bila tudi izhodišča za oblikovanje pravilnika o nagradah in priznanjih Zveze. Osnutek pravilnika o nagradah in priznanjih Zveze bo pripravila tričlanska komisija in ga predložila v potrditev pristojnim organom Zveze. 

Dragica Gorogranc

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Posveti za člane ŠKK s prim. Apolonom Maroltom Javni posvet – vse o cepljenju proti covidu-19 in kaj lahko pričakujemo jeseni in pozimi Javni posvet – vse o cepljenju proti Covidu-19 Vabljeni na spletni dogodek CELODNEVNI IZLET V KRKO, TOVARNO ZDRAVIL, d.d. Novo mesto IN ŠMARJEŠKE TOPLICE Z OKOLICO Vsakoletni tečaj TPO z AED aparatom
posvet

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Se želite vključiti v Šaleški koronarni klub in postati naš član?

Dodatne informacije lahko dobite tudi v času uradnih ur
v prostorih Mestne četrti Desni breg na Kersnikovi cesti 1 v Velenju (stolpnica ABANKE)
in sicer VSAK PRVI IN TRETJI TOREK V MESECU od 9. do 11.ure

  Izpolni pristopno izjavo


Šaleški koronarni klub Velenje
Vodnikova cesta 1
SI-3320 Velenje, Slovenija
070 745 835
MOVelenje
Program dela ŠKK Velenje v letu 2020 delno financira Mestna občina Velenje.

maps