Hitri kontakt

Šaleški koronarni klub

Vodnikova cesta 1
SI-3320 Velenje
070 745 835
info@koronarni-klub-velenje.si

Aktualno/objave Klubske aktivnosti, izleti, srečanja, predavanja...

PONOVITEV JAVNEGA RAZPISA KANDIDACIJSKEGA POSTOPKA ZA VOLITVE ČLANOV ŠKK

0 Komentarji
564
14 dec 2023

PONOVITEV JAVNEGA  RAZPISA  KANDIDACIJSKEGA POSTOPKA ZA  VOLITVE ČLANOV ŠKK ZA  PREDSEDNIKA/CO IN TAJNIKA/CO ŠALEŠKEGA KORONARNEGA KLUBA V MANDATNEM OBDOBJU 2024-2028

Na podlagi sklepa 4. seje upravnega odbora Šaleškega koronarnega kluba z dne 12. decembra  2023 ŠKK  ponavlja javni razpis  kandidacijskega postopka za volitve članov ŠKK za  predsednika/co in tajnika/co Šaleškega koronarnega kluba v mandatnem obdobju 2024-2028. Vsak redni član ŠKK lahko kot kandidata za predsednika/co in tajnika/co Šaleškega koronarnega kluba v mandatnem obdobju 2024-2028 predlaga sebe ali drugega rednega člana ŠKK. V primeru, da predlaga drugega rednega člana kluba mora pred vložitvijo predloga pridobiti njegovo pisno soglasje. Pravilno vložena kandidatura vsebuje izpolnjen kandidacijski obrazec in pisno soglasje kandidata. Soglasje kandidata lahko predlagatelj izjemoma pridobi tudi naknadno, vendar najkasneje do izteka roka za oddajo kandidature. Mandat predsednika/ce in tajnika/ce ŠKK traja štiri leta 2024-2028. 

Kandidaturo in soglasje h kandidaturi pošljite po navadni pošti ali skenirano po elektronski pošti  na spodaj navedeni naslov:
Šaleški koronarni klub, Vodnikova 1, 3320 Velenje ali na email: Info@koronarni-klub-Velenje.si
Rok za oddajo kandidature je do vključno 15. januar 2024.

Volitve bodo potekale na redni skupščini ŠKK, ki bo sklicana predvidoma  v začetku meseca marca 2024. Za naloge izvedbe volitev, štetje glasov, pripravo poročila in poročanje predsedniku delovnega predsedstva bo zadolžena verifikacijska oz. volilna komisija.

PRILOGA:
- obrazec za kandidaturo
- obrazec soglasje h kandidaturi za predsednika/co ŠKK
- obrazec soglasje h kandidaturi za tajnika/co ŠKK

PREDSEDNICA ŠKK
Erika Berlak

0.0
Zadnja posodobitev: etrtek 14 december 2023 08:52
Sorodne Novice: JAVNI RAZPIS KANDIDACIJSKEGA POSTOPKA ZA VOLITVE Vseslovensko srečanje članov-bolnikov Zveze koronarnih društev in klubov v Velenju RAZPIS KANDIDACIJSKEGA POSTOPKA ZA VOLITVE ČLANOV ŠKK Obnovitvena vseživljenjska rehabilitacija članov ŠKK v Radencih med 4. in 11.9.2022 Zbor članov DRUŠTEV IN KLUBOV SLOVENIJE OBNOVITVENA VSEŽIVLJENJSKA REHABILITACIJA ČLANOV ŠKK V RADENCIH Posveti za člane ŠKK s prim. Apolonom Maroltom Drage članice in člani ŠKK, vabljeni na izlet v Posavje Predavanje na skupščini ŠKK Velenje Vadba preko videa za člane ŠKK Velenje
volitve

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Se želite vključiti v Šaleški koronarni klub in postati naš član?

Dodatne informacije lahko dobite tudi v času uradnih ur
v prostorih Mestne četrti Desni breg na Kersnikovi cesti 1 v Velenju (stolpnica ABANKE)
in sicer VSAK PONEDELJEK od 9. do 11.ure

  Izpolni pristopno izjavo


Šaleški koronarni klub Velenje
Vodnikova cesta 1
SI-3320 Velenje, Slovenija
031 284 698
MOVelenje
Program dela ŠKK Velenje v letu 2024 delno financira Mestna občina Velenje.

maps