Hitri kontakt

Šaleški koronarni klub

Vodnikova cesta 1
SI-3320 Velenje
070 745 835
info@koronarni-klub-velenje.si

Aktualno/objave Klubske aktivnosti, izleti, srečanja, predavanja...

12. Prednovoletno srečanje ŠKK

0 Komentarji
432
14 dec 2019

Tradicionalno srečanje članov in svojcev ŠKK je bilo 14. decembra 2019 ob 17. uri. Kot vsako leto doslej je igral in nas zabaval družinski trio Pogladič. V programu presenečenja so se nam predstavile plesalke plesnega centra LOTUS iz Velenja, gospod Zoran Cilenšek pa nam je zapel nekaj pesmi. Seveda velja poudariti, da so nam gostje nastope donirali.

LOTUS, center plesa in dobrega počutja, je pravi eliksir mladosti. Namenjen je vsem, ki radi plešejo, se gibajo, uživajo v druženju in si vzamejo čas zase in za družino. Ponuja orientalske plese, družabne plese za odrasle, individualne ure za pare (poroke), »family jogo« (starš + otrok od 4–6 let), jogo za otroke (Yoga&Kids – YAI), vadbo za ženske (Stretch&Relax) in s februarjem tudi jogo obraza.

Plesni center vodim plesalka, koreografinja in licencirana inštruktorica YAI Petra Vešligaj. Najdete nas na Efenkovi cesti 3a v Velenju (informacije: FB – LOTUS, center plesa in dobrega počutja; mail: lotuscenterplesa@gmail.com; gsm: 051 327 901).

Na prireditvi so se predstavile dame, ki niso samo plesalke, so tudi prijateljice. Skupaj plešejo in se družijo že leta in pri tem zelo uživajo. Ples ni samo gibanje telesa, je način življenja, kar zagotovo lahko potrdijo.
Predstavile so se z dvema točkama – ples s palico Saidi stil izhaja iz Egipta, ples s pahljačo pa je Fun veil.

Zahvaljujemo se za povabilo in smo veseli, da lahko z nastopom dodamo kamenček v mozaik dobrodelnosti.
Petra Vešligaj, vodja plesnega centra Lotus

Drugo presenečenje srečanja je bil gospod Zoran Cilenšek, ki nas je s prijetnim glasom ter v plesnih ritmih povabil na plesišče. V nadaljevanju nas je še naprej zabaval družinski trio Pogladič.
Zapel je gospod Zoran Cilenšek (foto: Štefan Novinič)

Predsednica ŠKK gospa Erika se je zahvalila vsem članom, ki s svojim trudom in delom kakor koli pripomorejo k uspešnemu delovanju ŠKK. Zaključek prednovoletnega srečanja je minil ob sladkanju s torto.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Predavanje na skupščini ŠKK Velenje Vadba preko videa za člane ŠKK Velenje 13. redna skupščina ŠKK uspešno izpeljana Usposabljanje treh novih vaditeljev za ŠKK v Šmarjeških toplicah Vabilo na Prednovoletno srečanje 2019 Obnovitvena vseživljenska rehabilitacija članov ŠKK v Radencih
srečanje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Se želite vključiti v Šaleški koronarni klub in postati naš član?

Dodatne informacije lahko dobite tudi v času uradnih ur
v prostorih Mestne četrti Desni breg na Kersnikovi cesti 1 v Velenju (stolpnica ABANKE)
in sicer VSAK PRVI IN TRETJI TOREK V MESECU od 9. do 11.ure

  Izpolni pristopno izjavo


Šaleški koronarni klub Velenje
Vodnikova cesta 1
SI-3320 Velenje, Slovenija
070 745 835
MOVelenje
Program dela ŠKK Velenje v letu 2020 delno financira Mestna občina Velenje.

maps